VEIKKAUSVIHJEET

Veikkausvihjeet saattaa kuulostaa äkkiseltään alkuun ihan siltä kuin kyseessä olisi nimenomaan kotimaisen Veikkauksen peleihin suunnatut vedonlyöntivihjeet. Siitä ei kuitenkaan missään nimessä ole kyse, vaan sana ”veikkaaminen” on ainoastaan suomalaisten vedonlyöjien keskuudessa käytössä oleva termi. Tuo kyseinen sana on lähtöisin toki Veikkauksella pelaamisesta, sillä sieltä lukuisat suomalaiset pelaajat ovat lähteneet liikenteeseen vedonlyönnin suhteen. Sittemmin meille on tullut kuitenkin niin paljon valinnanvaraa, kiitos internetin ihmeellisen maailman, että monille Veikkaus on jäänyt jopa täysin unholaan. Sinällään se ei ole mikään varsinainen ihme. Veikkaus nimittäin on yksinkertaisesti jäänyt jälkijunaan monissa asioissa, eikä se siten kykene kilpailemaan ulkomaalaisia vedonlyöntisivustoja vastaan kuin vain harvoin.

Veikkausvihjeet pyrkivät itse asiassa isoilta osin ohjaamaan pelaajat ulkomaalaisille vedonlyöntisivustoille. Tämä johtuu siitä, että voitolliseen vedonlyöntiin kuuluu jokaisen pelivalinnan kohdalla parhaan kertoimen hyödyntäminen. Paras kerroin siis ohjaa meidät sivustolle, jossa pelivalinta pelataan eli veto lyödään, ja usein ne parhaat vedonlyöntisivustot tarjoavat parhaat kertoimet. Kyse ei siis ole mistään järjestelmällisestä Veikkauksen hyljeksinnästä, vaan elämän kylmistä tosiasioista – tässä tapauksessa vedonlyönnin kohdalla. Ja, jos vielä toistaiseksi sinulle se ainoa tuttu ja turvallinen sivusto pelaamiseen on Veikkaus, nyt on korkea aika avartaa maailmaa. Parhaat vedonlyöntisivustot tulevat nimittäin avaamaan silmäsi oikein huolella, ja sen jälkeen tulet enemmän kuin mielelläsi pelaamaan parhaat pelivihjeet näillä sivustoilla.

MITEN PARHAAT VEIKKAUSVIHJEET EROTTUVAT MUISTA?

Kun käsittelyssä ovat ne parhaat veikkausvihjeet, jotka ovat siis vuonna 2021 tarjolla myös ilmaiseksi, ne ovat laadukasta tykitystä alusta loppuun saakka. Toisin sanoen, pelaajan ei tarvitse laadukkaat vedonlyöntivihjeet lukiessaan koskaan jäädä arpomaan, onko kyse hyvästä veikkausvihjeestä vai ei. Tämän paljastaa jo pelkästään veikkausvihjeiden rakenne, sillä parhaat vedonlyöntivihjeet noudattavat tiettyjen elementtien osalta aina tiettyä kaavaa. Kun siis pelaaja lukee nimenomaan laadukkaan ilmaisen vedonlyöntivihjeen, ei hän koskaan joudu jäädä kysymysmerkkien täyttämäksi minkään asian suhteen.

Vetovihjeet.net on perustanut alusta alkaen toimintansa nimenomaan mainitunlaiseen laadukkuuteen. Kun meillä julkaistaan veikkausvihjeet, ne lähtevät aina liikenteeseen otteluun liittyvästä perusinformaatiosta. Sen jälkeen esitellään itse pelivalinta, laadukkaiden ja asiantuntevien perusteluiden kera. Veikkausvihjeen loppuun puolestaan tulee itse pelivalintaan liittyvä informaatio, joka esimerkiksi ohjaa pelaajan parhaan kertoimen tarjoavalle sivustolle. Ylipäätään parhaat ilmaiset vihjeet ovat siis selkeitä rakenteeltaan ja myös kielellisesti laadukkaita. Eikä pelivalinnan suhteen perustelut jää koskaan pinnalliselle tasolle, vaan niissä sukelletaan syvälle kohteen uumeniin; tämä ei tarkoita mitään esseen mittaista veikkausvihjettä.

Vedonlyöntivihjeiden määrä huimassa kasvussa

Vuonna 2021 vedonlyönti on suositumpi harrastus kuin se on ollut koskaan aiemmin. Suomalaiset ovat aina olleet vedonlyöntihullua kansaa, eikä tämä trendi ole menneiden vuosikymmenten kuluessa muuttunut yhtikäs mihinkään; päinvastoin, se pelaaminen on vain kiihtynyt. Kyse on samaan aikaan myös maailmanlaajuisesta ilmiöstä ja tänä päivänä vedonlyöntisivustoja on täysin ylivertainen määrä aiempiin aikoihin verrattuna.

Saman aikaan myös itsessään vedonlyöntivihjeiden määrä on todella huimassa kasvussa. Sekä maksullisia että ilmaisia vihjepalveluita on tarjolla joka lähtöön. Me keskitymme tässä artikkelissa pääosin näihin ilmaisiin veikkausvihjeisiin, sillä ovathan meidän veikkausvihjeet nimenomaan ilmaisia. Kun siis pelaajalla on haussa laadukkaat ilmaiset vedonlyöntivihjeet, vastaan tulee takuuvarmasti paljon harrastelijoiden laatimia veikkausvihjeitä. Mutta, kun skippaat ne, niin tulet löytämään sieltä joukosta ne helmet – kuten Vetovihjeet.net -sivuston.

Hyödynnä ammattilaisten vedonlyöntivihjeet

Pelaajan on siis aina ehdottoman tärkeää hyödyntää nimenomaan ne todellisten asiantuntijoiden eli ammattilaisten laatimat veikkausvihjeet. Meillä jokaisella lienee tavoitteena kuitenkin se voittaminen vedonlyönnin parissa ja ilmaiset vedonlyöntivihjeet ovat erinomainen väylä tähän. Samaan aikaan harrastelijoiden laatimista ilmaisista veikkausvihjeistä on lähinnä kuitenkin vain haittaa; siksi on niin tärkeää, että käytät aikaa niiden ammattilaisten laatimien vedonlyöntivihjeiden löytämiseen.

Laatu kaiken A ja O

Kun astelet itsellesi uudelle sivustolle, joka siis tarjoaa veikkausvihjeet suomeksi, kiinnitä ihan ensimmäisenä huomio julkaistujen veikkausvihjeiden määrään. Mikäli sivusto tykittää järisyttävän määrän veikkausvihjeitä päivittäin, tällöin suurella todennäköisyydellä vihjaajille on annettu ohjeistus panostaa määrään. Toisin sanoen vedonlyöntivihjeet tulevat tällöin harrastelijoilta, mikä ei ole hyvä asia. Parhaiden veikkausvihjeiden kohdalla ainoa tavoite on löytää ne parhaat odotusarvot omaavat kohteet; hutkia ei sovi missään nimessä joka suuntaan.

Kannattaako maksullisia vihjepalveluita käyttää?

Jokainen vedonlyöjä tekee luonnollisesti aina omat päätöksensä; me olemme täällä vain kertomassa meidän näkemyksemme vedonlyöntiin liittyen, ja miten suomalaisten pelaajien kannattaa toimia. Maksulliset vihjepalvelut olivat entisaikoina laadun tae, eikä laadukkaita vihjeitä ollut tarjolla käytännössä ottaen laisinkaan ilmaiseksi. Ajat ovat kuitenkin muuttuneet ja esimerkiksi Vetovihjeet.net tarjoaa teille todellisten asiantuntijoiden laatimat vedonlyöntivihjeet aina ilmaiseksi. Kannattaa siis miettiä, onko sinun enää vuonna 2021 järkeä käyttää rahaa vihjeisiin, koska ne kaikki ovat pois pelikassasta.

VEIKKAUSVIHJEISTÄ TUKI KIIREEN KESKELLE

Aika on rajallista, ja etenkin vuonna 2021 se tuntuu olevan todella rajallista siinä mielessä, että aika on kortilla kaiken suhteen. Ihmisten elämä on siis tänä päivänä todella hektistä; välillä elämä on ihan aidosti kiireellistä ja välillä me itse teemme siitä sellaista. Ja, kun elämä on kiireellistä, meillä ei välttämättä ole aikaa panostaa esimerkiksi vedonlyöntiin niissä määrin kuin haluaisimme.

Tässä nykypäivän hektisessä menossa onkin erittäin tärkeää, että aikaa pystyy aidosti säästämään. Mikäli siis ehdit lukemaan meidän veikkausvihjeet, jo pelkästään tällä säästät aikaa vedonlyönnin parissa; me, kun olemme tehneet monessa suhteessa kaiken työn jo teidän puolestanne. Ja, jos teillä ei ole aikaa panostaa laisinkaan siihen vedonlyöntiin, mutta pidätte betsaamisesta, tällöin meidän vedonlyöntivihjeet voi esimerkiksi huoletta peesailla.

Meillä vedonlyöntivihjeet eivät ole myöskään pituudeltaan kilometrin mittaisia, joten vaikka kyse on laadusta, saat kaiken oleellisen informaation vain muutamassa minuutissa. Lisäksi meillä kaikki vihjaajat kirjoittavat veikkausvihjeet erittäin laadukkaalla suomen kielellä, sekä asioiden oikeilla nimillä. Näin ollen teidän pelaajien ei tarvitse jäädä arpomaan minkään asian suhteen, että mitähän milläkin mahdetaan tarkoittaa. Me emme siis pidä koskaan itsestäänselvyytenä sitä, että kyseinen laji ja sarja on jokaiselle pelaajalle perinpohjin tuttu. Päinvastoin, meidän vihjeet ovat myös niille, jotka haluavat oppia uudesta lajista tai sarjasta.

Parhaat kertoimet

Mikäli olet liikenteessä esimerkiksi sillä asenteella, ettet välttämättä koe tarvitsevasi apua itse vedonlyöntikohteiden suhteen, ilmaiset veikkausvihjeet ovat silti oiva apu. Laadukkaissa ilmaisissa vedonlyöntivihjeissä on nimittäin aina tehtynä kerroinvertailu. Kerroinvertailu johtaa parhaiden kertoimien äärelle, ja jokaisen pelivalinnan kohdalla on syytä pelata aina sillä parhaalla kertoimella. Parhaat kertoimet löytyvät siis käymällä läpi kaikkien satojen eri vedonlyöntisivustojen tarjoamat kertoimet, ja niistä poimitaan sitten talteen aina paras kerroin.

Suora linkki pelisivustolle

Kun kerroinvertailu on suoritettu ja parhaan kertoimen tarjoava vedonlyöntisivusto nostettu niin sanotusti positiivisessa mielessä tikun nokkaan, vedonlyöntivihjeet hoitavat sinut sivustolle. Toisin sanoen jokaisen Vetovihjeet.net -sivustolla julkaistun vedonlyöntivihjeen loppuosasta löytyy aina paras kerroin sekä suora linkki pelisivustolle, joka sen tarjoaa; näin säästät jälleen aikaa.

Kuumimmat tarjoukset

Me olemme testanneet henkilökohtaisesti myös kaikki vedonlyöntibonukset, jotka markkinoilta löytyvät. Tämä tarkoittaa sitä, että me olemme laatineet teille listauksen, josta löytyvät ne markkinoiden parhaat bonukset. Lisäksi meidän vedonlyöntivihjeet kuljettavat aina mukanaan näitä kuumimpia bonuksia eli tarjouksia. Kun siis menet linkkimme kautta pelaamaan veikkausvihjeen ohjaamalle sivustolle, hyödynnä ihmeessä siinä yhteydessä tarjous, mikäli olet uusi pelaaja kyseisellä sivustolla.

MITKÄ LAJIT VEIKKAUSVIHJEISSÄ ESIINTYVÄT?

Me emme ole suinkaan mikään yhden lajin tai sarjan sivusto, mitä tulee meidän vedonlyöntivihjeisiin: päinvastoin, meidän veikkausvihjeet kattavat monta lajia. Seuraavassa me teemmekin sitten pintapuolisen katsauksen niihin päälajeihin, joita meidän vedonlyöntivihjeet tarjoilevat. Sen me kuitenkin uskallamme sanoa ääneen, että sivustoltamme löytyy satavarmasti jokaiselle suomalaiselle vedonlyöjälle jotain, mitä tulee veikkausvihjeisiin.

Jääkiekko vihjeet

Jääkiekko on suomalaisille se niin sanottu kuningaslaji. Me elämme ja hengitämme jääkiekkoa aikaisesta syksystä aina kesään saakka, seuraten eri sarjoja ja turnauksia tiiviissä tahdissa. Tästä syystä jääkiekko vihjeet kuuluvat totta kai tarjontaamme – olemmehan me suomalaisille vedonlyöjille veikkausvihjeet tarjoava sivusto. Meiltä löydät jääkiekon parista niin NHL vihjeet, SM-liiga vihjeet, KHL vihjeet kuin myös vedonlyöntivihjeet MM-kisoihin.

Jalkapallo vihjeet

Jääkiekko voi olla suomalaisille se kuningaslaji, mutta maailmanlaajuisesti urheilun ehdoton kuningas on jalkapallo. Jalkapallo vihjeet ovatkin ehdottomasti oleellinen osa, mitä tulee meidän vedonlyöntivihjeisiin. Löydät meiltä niin Valioliiga vihjeet, UCL vihjeet, La Liga vihjeet, Bundesliiga vihjeet, Serie A vihjeet, Veikkausliiga vihjeet ja paljon muuta. Lisäksi me seuraamme totta kai myös niitä pienempiä jalkapallosarjoja tarkalla silmällä, napaten vihjeisiin maukkaita ylikertoimia.

Koripallo vihjeet

Koripallo vihjeet keskittyvät meillä pääosin maailman kovimpaan koripallosarjaan eli NBA:han. NBA vedonlyönti on koripallosarjojen osalta ehdottomasti kaikkein suosituinta suomalaisten keskuudessa, ja siksi meillä pääosaa koripallon suhteen näyttelevät juuri NBA vihjeet. Samaan aikaan myös Susijengin otteet kiinnostavat suomalaisia, kuten myös Korisliiga, joten myös niiden suhteen ollaan silmä kovana.

Tennis vihjeet

Tennis vihjeet tarjoavat useimmiten kaikkein maukkaimpia ylikertoimia, eikä se ole mikään ihme, sillä tennistä pelataan kauden aikana useilla eri alustoilla. Koska toiset pelaajat loistavat tietyillä alustoilla ja toiset pelaajat toisilla, ylikertoimia on tarjolla melkoisen usein. Lisäksi oman mielenkiintonsa mukaan tuovat niiden kaikkein suosituimpien tennisturnausten rinnalla pienemmät turnaukset, jotka tarjoavat niitä parhaita ylikertoimia.

Esports vihjeet

Esports vihjeet ovat äärimmäisen kovalla kulutuksella vuonna 2021. Tämä perustuu siihen, että laji kasvattaa hurjaa vauhtia suosiotaan ja samaan aikaan asiantuntijoita lajin osalta on äärimmäisen vähän. Niinpä esports vihjeet kuuluvat ehdottomasti tarjontaamme, sillä nämä veikkausvihjeet tarjoavat kertakaikkisen maukkaita kertoimia ja odotusarvoja. Tämä johtuu puhtaasti siitä, että koska asiantuntijoita on vähän, niitä ei riitä myöskään suinkaan kaikille peliyhtiöille. Tämän myötä virheitä sattuu kertoimien laskijoille ja ylikertoimia putoilee tasaiseen tahtiin – etenkin niissä pienemmissä turnauksissa ja sarjoissa.

Veikkausvihjeet muihin lajeihin

Kuten todettua, Vetovihjeet.net tarjoaa pelaajille monipuolisesti veikkausvihjeet eri lajeihin ja sarjoihin, joten kaikille toden totta löytyy aina jotain. Me haluammekin olla suomalaisille vedonlyöjille portaali, joka tarjoaa kaiken tarpeellisen, eikä sitä siten tarvitse enää lähteä merta edemmäksi kalaan. Edellä mainittujen lajien ja sarjojen ohella meiltä löytyvät muun muassa UFC vihjeet, MLB vihjeet, NFL vihjeet ja niin edelleen. Tarjontaa ja asiantuntijoita meillä on siis paljon.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

TARJOAAKO VETOVIHJEET.NET AINA ILMAISET VEDONLYÖNTIVIHJEET?

Me haluamme nimenomaan olla paras mahdollinen apu suomalaisille vedonlyöjille ja tähän liittyy teidän pelikassan säästäminen. Toisin sanoen, me emme halua, että te joudutte maksamaan veikkausvihjeistä laatua saadaksenne, joten meillä vedonlyöntivihjeet ovat aina ilmaisia.

MIKSI LAADUKKAISTA VEIKKAUSVIHJEISTÄ ON APUA KIIREEN KESKELLÄ?

Laadukkaista vedonlyöntivihjeistä saa apua monella tapaa kiireen keskelle. Ensinnäkin saat todella laajan kuvan kyseisestä ottelusta ja pelivalinnasta, aina parhaat kertoimet ja parhaat tarjoukset. Lisäksi saat arvokkaan avun omien analyysiesi rinnalle, tai voit vaihtoehtoisesti kiireen keskellä peesailla meidän veikkausvihjeitä sataprosenttisesti.

ONKO PARHAAT ILMAISET VEIKKAUSVIHJEET VAIKEA LÖYTÄÄ?

Parhaiden ilmaisten veikkaus tunnistaminen itsessään on helppoa, eikä siihen tarvita mitään muuta kuin maalaisjärkeä. Sen sijaan parhaiden vedonlyöntivihjeiden löytäminen saattaa ottaa oman aikansa. Tämä johtuu siitä, että vuonna 2021 vedonlyöntivihjeitä on tarjolla enemmän kuin koskaan, ja edelleen valtaosa ilmaisista vihjeistä on harrastelijoiden laatimia. Mutta se käytetty aika laadukkaiden veikkausvihjeiden löytämiseen on ehdottomasti sen arvoista.

MITEN PARHAAT KERTOIMET LÖYTYVÄT?

Parhaat ilmaiset vihjeet tarjoavat myös parhaat kertoimet. Tämä johtuu ennen kaikkea siitä, että voitollisessa pelaamisessa on kyse myös voittojen maksimoinnista. Voittojen maksimointi tapahtuu parhaat kertoimet pelaamalla, jokaisen pelivalinnan kohdalla. Siksi parhaissa veikkausvihjeissä on aina mukana se paras tarjolla oleva kerroin, joka on metsästetty käsiin kerroinvertailun kautta.

MITKÄ LAJIT VEIKKAUSVIHJEISSÄ ESIINTYVÄT?

Me emme tietenkään voi puhua muiden puolesta, mutta Vetovihjeet.net -sivusto tarjoaa kattavasti veikkausvihjeitä useisiin eri lajeihin. Meiltä löydät niin jalkapallo vihjeet, jääkiekko vihjeet, koripallo vihjeet, esports vihjeet, tennis vihjeet ja paljon muuta. Ennen kaikkea meille on kuitenkin tärkeää se, että me löydämme ne ylikertoimet ja positiiviset odotusarvot.

Jääkiekon MM-kisat 2023 otteluohjelma Jalkapallon MM-kisat 2022