Uudet vedonlyöntisivut 2023 – vertaile uusia vedonlyöntisivuja

Vedonlyöntisivujen määrä kasvaa jatkuvasti, pelialan laajentumisen yhteydessä, näin myös uudet vedonlyöntisivut ovat laadukkaampia ja parempia kuin koskaan. Uudet vedonlyöntisivut ovat perusidealtaan vanhojen tapaisia, mutta sisältävät myös usein paljon uutta ja jännittävää.

Tämän sivun tehtävänä on helpottaa pelaajien roolia, sillä uusia vedonlyöntisivuja on niin paljon, ettei yksi ihminen voi käydä niitä kaikkia lävitse. Meidän Vetovihjeet -tiimimme on tehnyt työn sinun puolesta ja olemme keränneet tälle sivulle kattavan tietopaketin ja kaikki parhaat uudet vedonlyöntisivut.

Parhaat uudet vedonlyöntisivut 2023

Vaikka jokaisen on itse päätettävä mikä on henkilökohtaisesti paras vedonlyöntisivu, niin olemme hyvin vakuuttuneita että tältä sivulta löydät parhaat uudet vedonlyöntisivut 2023. Vaikka paremmuus on yksilöllinen käsite, niin parhaita vedonlyöntisivuja yhdistää monet asiat, kuten kattava kohdevalikoima, laadukkaat bonukset ja uudet tavat lyödä vetoa.

Uusilta vedonlyöntisivuilta löytyy jokaiselle jotain, vaikka niin eroavaisuudet keskenään ovatkin minimaaliset. Nämä pienet erot ovat kuitenkin kulmakiviä, kun valitaan juuri itselleen sopivinta vedonlyöntisivua. Suomalaisille pelaajille on myös tärkeää, että yleiset pankkipalvelut ovat aina käytössä.

Mikäli siis etsit uutta vedonlyöntisivua, mutta et tiedä mikä olisi juuri sinulle sopivin, olet saapunut täysin oikeaan osoitteeseen.

Mitä uudet vedonlyöntisivut ovat?

Uudet vedonlyöntisivut ovat viimevuosina julkaistuja vedonlyöntisivustoja, joissa pelaaminen on usein jopa entistä helpompaa ja mielenkiintoisempaa. Vaikka vedonlyöntisivu onkin perusidealtaan aina sama, niin uusilla versioilla on usein jotain pientä mukavaa lisäystä, jota heillä on tarjota.

Uusilla vedonlyönti sivuilla pelaaminen on siis täysin samanlaista mihin olet tottunut, mutta se on hiukan nopeampaa, jännittävämpää ja monipuolisempaa. Uudet pelisivut ovat aina joutuneet taistelemaan uusista asiakkaista ja me pelaajat rakastamme sitä, sillä usein uusilla sivustoilla on ylivoimaisesti parhaat bonukset – näin myös vedonlyöntisivuilla.

Miten uusi vedonlyöntisivu eroaa vanhasta vedonlyöntisivustosta?

Nyt on hyvä hidastaa ja tarkentaa miten uusi vedonlyöntisivu eroaa vanhasta vedonlyöntisivustosta.  Uusilla sivustoilla on usein todella mukaansatempaavia bonuksia, eikä ne rajoitu vain ensitalletuksiin. Uudemmilla pelisivuilla bonuksia ja kampanjoita tarjotaan myös vanhoille pelaajille, usein VIP-kampanjan kautta.

Bonusten lisäksi kohdevalikoimat ovat hyvin kattavia. Kattavalla kohdevalikoimalla ei tarkoiteta vain useita eri otteluita, vaan tarjolla on myös paljon otteluiden sisäisiä kohteita ja spesiaalikohteita. Spesiaalikohteita voivat olla esimerkiksi pelaajakohtaiset vedot, kuten saadut punaiset kortit.

Uusilla vedonlyöntisivuilla on usein iloisia yllätyksiä suomalaisille pelaajille. Tarjolla on nimittäin hyvin usein paljon kohteita suomalaisiin sarjoihin, jotka ylettyvät jopa alasarjoihin, kuten jalkapallon Kakkoseen.

Ovatko uudet vedonlyöntisivut oikeasti parempia?

Kuten jo useasti sanottua, niin paremmuus on hyvin henkilökohtaista, mutta uudet vedonlyöntisivut ovat monessa asiassa reilusti edellä. Koska uudet vedonlyöntisivut taistelevat asiakkaista, niin laatuun panostetaan monella saralla, yksi näistä on rahansiirto.

Uusista vedonlyöntisivustoista iso osa kuuluu Maltan pelilisenssin alle ja voitot ovat verottomia, mutta vaikka näin ei olisi, niin rahansiirto on silti luotettavaa ja nopeaa. Käytettävissäsi on lähes aina kaikki suomalaiset pankkipalvelut ja kotiutukset näitä käyttämällä tapahtuvat usein minuuteissa, mutta lähes aina alle vuorokauden kuluessa.

Bonuksiin on panostettu  myös isolla kädellä. Tarjolla olevat ensitalletusbonukset ovat usein todella maukkaita ja VIP-ohjelman kautta myös vanhat pelaajat saavat jatkuvasti kiitosta uskollisuudesta.

Uudet vedonlyöntisivut ovat suomalaisten suosiossa

Suomi ja suomalaiset ovat iso markkina pelialalla ja se näkyy sivustojen panostuksessa, uudet vedonlyöntisivut ovat suomalaisten suuressa suosiossa ja siihen onkin monta syytä. Jos pelaaminen tutuilla pelisivuilla alkaa kyllästyttämään niin uusilla vedonlyöntisivuilla tekemistä ja pelaamista on oikeasti paljon. Suomalaiset lajit ja alasarjat ovat huomioitu todella hyvin ja suomalaisten on helppo operoida näillä sivuilla.

Uudet pelisivut ovat usein täydellisellä suomen kielellä saatavilla, joten englannin kielen taitaminen ei ole mikään vaatimus, jos näistä haluaa nauttia. Sivujen lisäksi myös asiakaspalvelua on usein saatavilla suomeksi, joten pienistä ongelmista selviää helposti chat-palvelua käyttämällä. Suomeksi chatissa apua saa usein vain päiväsaikaan, mutta 24/7 sinua palvelee englanninkielinen chat-asiakaspalvelija.

Uudelta vedonlyöntisivulta paremmat bonukset taskuun

Kuten jo asiasta hieman mainittiin, niin uusilta vedonlyöntisivuilta saat haltuusi usein juuri kaikista parhaat vedonlyöntibonukset. Koska uudet sivustot joutuvat kilpailemaan pelaajista ja tavoitettavuudesta, on niin bonukset aivan omaa luokkaansa. Ensitalletusbonukset ovat usein joko jättimäisen suuria, tai niitä koskaa hyvin helpot kierrätysehdot.

Ensitalletusbonuksia on luonnollisesti monenlaisia, mutta se on vain hyvä asia, sillä näin jokaiselle löytyy jotain. Bonukset eivät kuitenkaan lopu ensitalletuksen jälkeen, vaan tarjolla on jatkuvasti uusia ja jännittäviä kampanjoita, joihin vanhat pelaajat voivat myös osallistua.

Bonukset uusilla vedonlyöntisivuistoilla ovat usein monipuolisia, mutta kaikkia niitä koskee huokeat kierrätysehdot, jotkut bonuksista ovat jopa kierrätysvapaita. Tarjolla on perinteisen bonusrahan lisäksi myös muun muassa ilmaisia ja riskittömiä vetoja, sekä cashback-bonuksia.

Uudet innovaatiot ja toiminnot

Uudet innovaatiot ja toiminnot ovat loistava todiste siitä, että uudet vedonlyöntisivut ovat monessa asiassa muita edellä. Uudet innovaatiot pitävät pelaamisen mielenkiintoisena myös arjen harmaina hetkinä.

Uusilla toiminnoilla tarkoitetaan muun muassa vedonlyönti ilman rekisteröitymistä, bet builder ja virtuaalivedonlyönti. Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä tarkoittaa juuri sitä, mitä nimessä sanotaan. Rekisteröityminen tapahtuu talletuksen yhteydessä ja tämä on yleinen käytäntö pelisivuilla, joilla on käytössä suomalaiset pankkipalvelut.

Bet Builder on puolestaan tapa kerätä useita kohteita samasta ottelusta samalle pelilapulle ja näin rakentaa jättimäisiä kertoimia. Bet Builderia voidaan käyttää usein jalkapallossa, ja voit lyödä samalle lapulle vetoa esimerkiksi ottelun voittajasta, maalimäärästä ja punaisten korttien määrästä. Bet Builder on meille, jotka jahtaavat jättikertoimia.

Virtuaalivedonlyönti yleistyi koronapandemian aikana, kun monet sarjat olivat tauolla. Virtuaalivedonlyönnissä lyöt vetoa tekoälyn luomaan sarjaan, jossa joukkueet kohtaavat muutamien minuuttien välein. Näistä sarjoista on tarjolla jopa tilastoja ja muuta dataa.

Tarjoavatko kaikki uudet vedonlyöntisivut bonuksia?

Lähes jokainen uusi vedonlyöntisivu tarjoaa bonuksia, sillä niiden tarjoamatta jättäminen olisi suorastaan tyhmää. Monelle pelaajalle bonukset ja eritoten ensitalletusbonus on tärkeä osa valintaprosessia, kun valitaan uutta pelisivua, juuri tästä syystä uusilla vedonlyöntisivuilla on lähes aina parhaat bonukset.

Vedonlyöntisivuille on ominaista tarjota ensitalletusbonuksia, mutta sen lisäksi muutakin on tarjolla. VIP-kampanja on loistava tapa tarjota vanhoille pelaajille bonuksia, sillä siinä bonusten ja palkintojen arvo riippuu täysin siitä, paljonko pelaaja panostaa sivustolle tietyn ajan kuluessa.

Myös isot urheilutapahtumat ovat yksi tekijä, joka herättää kampanjoita henkiin. Usein isojen otteluiden ja turnausten alla, pelisivut tarjoavat yksittäisiä bonuksia juuri näiden turnausten ja tapahtumien kunniaksi. Ne voivat olla joskus bonusrahaa, mutta usein tarjolla on ilmaisvetoja ja riskittömiä vetoja, jotka voi käyttää vain tähän kyseiseen tapahtumaan.

Talletusbonukset

Talletusbonuksia on ollut aina tarjolla ja näin myös tulee olemaan. Talletusbonukset kulminoituvat usein ensitalletusbonukseen, jossa tarjolla on reilusti bonusrahaa. Talletusbonuksessa on kyseessä usein bonusrahaan liittyvä bonus, jossa pelisivu voi esimerkiksi tuplata talletuksesi.

Esimerkki talletusbonuksesta voisi olla “100 €% talletusbonus 100 € asti,” tällaisessa tapauksessa saat maksimaalisen edun bonuksesta tekemällä sadan euron talletuksen, jonka vedonlyöntisivu sitten tuplaa. Tällaista bonusta koskee aina kierrätys, joka voi olla esimerkiksi 6-kertainen minimikertoimella 1,80.

Talletusbonukset ovat loistavia bonuksia pelaajille, joita kierrätys ei haittaa, vaan pelattavaa löytyy pitkin päivää. Tällaisen bonarin avulla voit pelata päivässä paljon enemmän kohteita tai normaalia hiukan suuremmalla panoksella.

Ilmaisvedot ja riskitön veto

Kuten olet oikein lukenut, vedonlyöntialustat tarjoavat myös houkuttelevia mahdollisuuksia ilmaisvetojen ja riskittömien vetojen muodossa. Mutta mitä nämä vedot tarkalleen ottaen pitävät sisällään ja mikä erottaa ne toisistaan? Ilmaisvedot ja riskittömät vedot ovat vedonlyönnin bonustarjouksia, jotka takaavat, ettei rahaa menetetä. Ilmaisvedon asettaminen ei vaikuta lainkaan saldoosi, mutta riskitön veto vähentää saldoasi hetkellisesti.

Kun täytät ilmaisvedon edellyttämät vaatimukset, tilillesi hyvitetään tietty summa. Tätä ilmaisvetoa voi käyttää aivan kuten mitä tahansa tavallista vetoa: valitset kohteen, josta haluat lyödä vetoa, ja aktivoit ilmaisvedon. Jos vetosi osoittautuu onnistuneeksi, voittosummasta vähennetään panoksesi ja saat pitää nettovoitot.

Ilmaisvedot ja riskittömät vedot toimivat samalla tavalla, mutta niissä on pieni ero. Ilmaisvetoa käytettäessä sinun ei tarvitse käyttää omia varoja, toisin kuin riskittömän vedon kohdalla. Riskittömässä vedossa vedonlyöntiin käytetään oikeaa rahaa, mutta jos veto ei johda voittoon, saat alkuperäisen panoksesi takaisin.

Cashback

Cashback on saavuttanut merkittävää suosiota bonuksena, erityisesti VIP-ohjelmassa. Tämä houkutteleva ominaisuus tarjoaa pelaajille osittaisen hyvityksen tappioistaan, aina ennalta määrättyyn prosenttiosuuteen asti sovitusta euromääräisestä summasta. Voit esimerkiksi saada 10 % käteispalautuksen tappioistasi tai sinut palkitaan bonusrahalla, jonka enimmäismäärä on 100 euroa.

Koska käteispalautuksiin liittyvät ehdot voivat vaihdella suuresti, on erittäin suositeltavaa tutustua niihin liittyviin ehtoihin huolellisesti. Tämän bonuksen yksinkertaisuus ja suoraviivaisuus tekevät siitä erityisen suositun pelaajien keskuudessa.

VIP-ohjelmat

VIP-ohjelmat ovat yksinkertaisin ja helpoin tapa palkita vanhoja pelaajilla, sillä tämä bonus on toiminnaltaan hyvin yksinkertainen. VIP-ohjelma on käytännössä aina päällä, mutta riippuen kierrättämästäsi rahasta, nousee sinun VIP-tasosi. Mitä enemmän pelaaja kierrättää tietyn ajan sisällä, sitä parempiin bonuksiin on hän oikeutettu.

VIP-ohjelmat vaihtelevat myös paljon, joten palkinnoissa on eroja. Yleisimmät palkinnot ovat ilmaisvetoja ja cashback-toimintoja, mutta bonusrahaan liittyvät talletusbonusketkaan eivät ole poissuljettuja.

Uusien vedonlyöntisivustojen kertoimet ja kohteet

Uudet vedonlyöntisivut tarjoavat vaikuttavan valikoiman kohteita, ja niiden tarjoamat kertoimet ovat kilpailukykyisiä. Niiden valikoimaan kuuluu useita urheilulajeja, sisäisiä sarjoja ja ottelukohtaisia erikoisvetoja. Nämä erikoisvedot voivat koskea muun muassa pelaajien keltaisia kortteja tai laukauksia maalia kohti.

Vaikka näiden uusien vedonlyöntisivustojen keskimääräiset kertoimet eivät ehkä olekaan markkinoiden korkeimmat, on syytä huomata, että yksittäiset kohteet ovat usein muita paljon parempia. Monet vedonlyöjät jättävät nämä sivustot huomiotta, mutta tarkkaan tarkasteltuna huomaat, että markkinatoppeja on jatkuvasti saatavilla.

Kilpailukykyiset kertoimet muihin nähden

Uusien vedonlyöntisivustojen kohdalla yksi alue, jolla ne todella loistavat, on tarjolla olevien kohteiden laaja valikoima. Nämä sivustot tarjoavat laajan valikoiman lajeja ja sarjoja, mukaan lukien vähemmän tunnetut alasarjat. Uusien lajien ja sarjojen saatavuus on huomattavan nopeaa  uusilla vedonlyöntisivuilla.

Lisäksi nämä sivustot takaavat kattavan kattavuuden suomalaisista urheilulajeista aina divisioonatasolle asti lajista riippumatta. Näin vaikuttavan kertoimien ja kohteiden valikoiman ansiosta nämä uudet vedonlyöntisivustot ovat huippuvalinta innokkaille vedonlyöjille, joita kiinnostaa myös suomalaiset pienlajit ja alasarjat.

Uudet lajit ja sarjat nopeasti saatavilla

Uusien vedonlyöntisivujen nopeus näkyy myös kohdevalikoiman päivittymisessä, sillä uudet lajit ja sarjat tulevat jatkuvasti nopeasti saataville. Niin pienet kuin suuretkin tapahtumat näkyvät hyvin nopeasti kohdevalikoimissa ja se jos joku meille pelaajille käy.

Uusien vedonlyöntisivustojen plussat ja miinukset

Uusin vedonlyöntisivustoihin kuuluu totta kai myös huonojakin puolia, mutta kun ne tuodaan rehdisti esille eivät ne tule yllätyksenä kenellekään. Huonoja puolia on kaikissa vedonlyöntisivustoissa, joten uusien pelisivujen kohdalla tätä ei kannata säikähtää, mutta ne on kuitenkin hyvä tuoda esille.

Alta löytyy selkeä tiivistelmä uusien vetosivujen plussista:

  • Kattava ja nopea rahaliikenne
  • Mukaansatempaavia bonuksia
  • Nopeasti muuttuva, mutta kattava kohdevalikoima
  • Huikea määrä markkinatoppeja
  • VIP-kampanja vanhoille pelaajille
  • Laadukas asiakaspalvelu

Uusien vedonlyöntisivustojen miinuspuolet:

  • Kohteiden panosrajat ajoittain maltillisia
  • Asiakaspalvelu 24/7, mutta suomeksi vain ajoittain
  • Kaikki maksutavat ei oikeuta välittömiin kotiutuksiin

Uudet vedonlyöntisivut kokemuksia

Uudet vedonlyöntisivut ovat tarjonneet paljon kokemuksia, joista iso osa on positiivisia. Sivustojen määrä on todella hurja ja se onkin pääsyynä taattuun laatuun, sillä kilpailu on kovaa. Enää ei tarvitse etsiä hyviä sivuja, vaan valita parhaat, mutta siinä meidän sivumme onkin oiva apukäsi.

Olimme iloisesti hämmästyneitä uusien vedonlyöntisivujen tarjoamasta poikkeuksellisesta kohdevalikoimasta. Vaikka on tavallista löytää erilaisia vaihtoehtoja, uudet sivustot tarjoavat niitä ylivoimaisen paljon. Erityisen huomionarvoisia ovat pienemmät urheilulajit ja liigat, kuten Superpesis tai ulkomaalaiset alasarjat jotka ovat poikkeuksellisen hyvin edustettuina. Nämä vähemmän tunnetut liigat tarjoavat myös jatkuvasti markkinoiden toppeja, mikä tarkoittaa, että ne tarjoavat korkeimmat saatavilla olevat kertoimet.

Älä huoli, vaikka uudet vedonlyöntisivustot eivät tarjoa markkinoiden korkeimpia keskimääräisiä kertoimia. Tämä on itse asiassa hyvä asia, koska harvempi ihminen huomaa tarjolla olevat uskomattomat kertoimet – kiitos pienemmän pelivaihdon – mikä antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää niitä. Lisäksi voit parantaa kertoimien suuruutta kasaamalla kohteita bet builderin avulla.

Bonukset ovat myös yksi osa-alue, jolla edustus on uusilla vedonlyöntisivustoilla vahvaa. Bonusten laadun huomaa heti ensitalletusta tehdessä, mutta niiden laatu ei myöskään tipu, kun VIP-ohjelmat ja satunnaiset bonukset astuvat kuvaan. Vaikkei bonukset ole se tärkein asia, niin usein uutta sivua valitessa se voi olla ratkaiseva tekijä, uusilla sivustoilla laadukkaita bonuksia on kuitenkin pitkä jono.

Useiden uusien vedonlyöntisivustojen tarjoama asiakaspalvelu on ollut jatkuvasti erinomaista, kuten tehdyt testit osoittavat. Suomenkielinen tuki on saatavilla päivisin, mutta englanninkielistä chat-palvelua tarjotaan koko yön. Kannattaa huomata, että joissakin chat-palveluissa käytetään tekoälyn kääntäjiä, jolloin voit esittää kysymyksiä suomeksi, vaikka asiakaspalvelija puhuisikin pääasiassa englantia. Näin varmistetaan, että saat apua haluamallasi kielellä ympäri vuorokauden, etkä jää ongelmasi kanssa yksin.

Tiivistyksenä voidaan todeta, että uudet vedonlyöntisivut ovat ottaneet paikkansa pelialalta loistavasti. Kokonaisuus on todella laadukasta pienet ongelmat huomioituna. Kaikki asiat toimivat lopulta juuri kuten niiden pitääkin ja niin pelaamista, kuin myös bonuksia löytyy jokaiselle.

Jääkiekon MM-kisat 2023 otteluohjelma Jalkapallon MM-kisat 2022