PELIVIHJEET

Pelivihjeet ovat tänä päivänä myös ilmaiseksi laadukkaita. Toki suurempi osa ilmaisista pelivihjeistä on edelleen harrastelijoiden laatimia, joten niiden parhaiden ilmaisten vihjeiden löytäminen voi ottaa hieman aikaa. Se on kuitenkin sen kaiken vaivan arvoista, ja onhan voitollisessa pelaamisessa ylipäätään kyse siitä maltillisuudesta, jota pitkässä juoksussa voittaminen vaatii. Kun siis voittamisen eteen tehdään joka tapauksessa töitä, niin se työ on oltava valmis tekemään myös löytääkseen ne laadukkaat pitkävetovihjeet; ne, kun ovat osa voitollista vedonlyöntiä.

Tässä kohtaa me haluamme kuitenkin muistuttaa, ettei mikään asia ole satavarmaa vedonlyönnissä. Siksi tappiolliset vedot ja myös tappioputket, aivan kuten urheilussa, kuuluvat valitettavasti asiaan. Niiden kanssa on siis opittava elämään, eivätkä tappiolliset vedot saa koskaan johtaa siihen, että sitä alkaa mielivaltaisesti hutkimaan vetoja sisään. Kun siis hyödynnät parhaat ilmaiset pelivihjeet, muista aina se, että myöskään ne eivät ole täydellisiä. Samaan aikaan ne rakennetaan kuitenkin voitollisen vedonlyönnin elementtien kautta, joten pitkässä juoksussa vihjeet tuottavat rahaa, kun ne hyödynnetään oikealla tavalla.

Vetovihjeet.net tarjoaa suomalaisille vedonlyöjille nimenomaan sen paikan, jossa on kaikki mahdollinen. Meiltä löydät voitollisen vedonlyönnin periaatteet, jotka ovat jatkuvasti läsnä. Meillä vihjeiden laatu on aina ensiluokkaista, emmekä me korvaa koskaan laatua määrällä. Me teemme siis toisin sanoen kaiken mahdollisen voittamisen eteen; vaikka kyse on myös rakkaasta harrastuksesta, ennen kaikkea meille on kyse aina voittamisesta. Emmekä me lähde koskaan veloittamaan vetovihjeistämme, joten me emme tule koskaan lukeutumaan siihen maksullisten vihjepalveluiden kategoriaan.

MITÄ MEIDÄN PELIVIHJEET TARJOAVAT PELAAJILLE?

Vetovihjeet.net -sivuston pelivihjeet ovat monipuolinen apu suomalaisille vedonlyöjille. Me emme nimittäin tarjoa vain ja ainoastaan laadukkaita pelivihjeitä, vaan meillä vihjeet sisältävät myös muita äärimmäisen tärkeitä elementtejä. Näihin elementteihin lukeutuvat esimerkiksi niin sanottu opintie voitollisen vedonlyönnin pariin, parhaat vedonlyöntibonukset ja parhaat vedonlyöntisivustot.

Toki kaiken keskiössä ovat itsessään ne vetovihjeet. Käytännön osalta se tarkoittaa meidän kohdalla sitä, että meille vihjeet ja niiden erinomaisuus ovat se suurin tavoite eli päämäärä. Me haluamme olla suomalaisten pelaajien tukena vedonlyönnissä ja tehdä sen niin erinomaisesti kuin vain mahdollista – ja totta kai aina ilmaiseksi. Sen myötä kriteeristö valitsemillemme vihjaajille on äärimmäisen tiukka, koska vain sitä kautta laatu on aina taattua.

Ammattilaisten näkemykset ja perustelut ilmaiseksi

Ammattilaisten näkemykset ovat asia, joka ei aiemmin ollut mahdollista ilmaiseksi. Tämä tarkoittaa siis sitä, että ammattilaisten näkemyksiä saadakseen pelaajien oli käytettävä maksullisia vihjepalveluita. Vuonna 2022 tilanne on kuitenkin toisenlainen. Enää pelaajan ei ole käytettävä vedonlyöntiin varaamiaan rahoja siihen, että hän saa laadukkaat pelivihjeet, vaan parhaat vihjeet ovat saatavilla ilmaiseksi; tämä on luonnollisesti mahdollista meidän kauttamme.

Vihjetiimi koostuu eri sarjojen asiantuntijoista

Kun puhutaan tuosta kriteeristöstä, jonka me olemme asettaneet pelivihjeet laativalle tiimille, asialla on lajista riippumatta asiantuntijoita. Me siis laadimme vihjeitä eri lajeista ja sarjoista, eikä suinkaan yksi ja ainoa vihjaaja voi tuntea kaikkia lajeja ja sarjoja. Sen sijaan jokaisella vihjaajalla on omat vahvuusalueensa ja siksi vihjaajia tarvitaan jokaiseen lajiin ja sarjaan erikseen.

Voitollisen vedonlyönnin tärkeimmät elementit

Voitollinen vedonlyönti ja siitä toitottaminen ei ole mitään turhanpäiväistä jargonia, vaan päinvastoin. Mikäli nimittäin pelaajalla on aito halu tehdä tällä harrastuksellaan myös rahaa, tällöin pelaajan on hallittava voitollisen vedonlyönnin elementit. Vetovihjeet.net -sivuston laatimat vihjeet pitävät sisällään nämä voitollisen pelaamisen elementit. Kun siis luet meidän pelivihjeet, tulet oppimaan, mitä voitollinen pelaaminen on ja mitä se voitollinen vedonlyönti pitkässä juoksussa edellyttää.

Ja sitten, kun huomaat hallitsevasi nämä äärimmäisen kriittiset ja tärkeät voitollisen betsaamisen elementit, olet paljon valmiimpi siirtymään vedonlyöjänä seuraavalle askelmalle. Tällöin voit siis hyödyntää meidän pelivihjeitä esimerkiksi siten, että otat parhaan kertoimen talteen kerroinvertailun myötä, ja käytät perusteluita analyysiesi tukena.

Ja mitään ei kannata koskaan pitää itsestäänselvyytenä vedonlyönnissä. Vaikka siis olisit lyönyt vetoa jo pidempään, saattaa sinulla olla silti hakemista, mitä tulee siihen voittamiseen ja pelaamisen hallitsemiseen; kokemus ei näet ole aina positiivista kokemusta.

Pelikassan ja budjetin hallinta

Voitollisessa pelaamisessa kaikki lähtee liikenteeseen muodostettavasta budjetista ja sitä kautta pelikassan hallinnasta. Jokaisen vedonlyöjän tulee siis määrittää itselleen vedonlyöntiin varattava budjetti ja samalla erottaa se muista rahoista. Kun tuo budjetti on määritetty, sen mukaisesti pelataan. Tämä tarkoittaa sitä, että pelikassan hallinta on oltava kunnossa. Yleisesti ottaen hyvä nyrkkisääntö on se, että yhteen yksittäiseen vetoon panostetaan 1-5% koko vedonlyöntibudjetista. Tällöin pelaajan pelikassa kestää asiaankuuluvat tappiot ja pelikassa ei tyhjene välittömästi.

Oman vedonlyönnin seuraaminen ja analysointi

Kun pelaaja alkaa pelaamaan ja lyö ensimmäisen vetonsa, tässä kohtaa on syytä kaivaa esille tietokone, puhelimen muistio tai konkreettinen vihko; pelaajan on nimittäin seurattava omaa vedonlyöntiään ja analysoitava sitä, millaiset kohteet toimivat ja millaiset eivät. Mikäli siis pelaaja haluaa helpottaa voittamistaan, niin sanottu kirjanpito on ehdoton juttu. Tuohon kirjanpitoon kirjataan jokaisen vedon kohdalla päivämäärä, kohde, merkki, panos, kerroin ja sivusto, jolla veto on lyöty.

Kerroinvertailu ja paras kerroin

Voitollisessa vedonlyönnissä yksi tärkeimmistä asioista on voittojen maksimointi, koska se vaikuttaa myös panostasoon, voittojen suuruuteen ja pelikassan hallintaan. Parhaat pelivihjeet sisältävät aina nämä parhaat kertoimet, sillä kerroinvertailu on tehty jo pelaajien puolesta. Ja miten tuo kerroinvertailu toteutetaan? Käymällä läpi kaikkien niiden olemassaolevien satojen vedonlyöntisivustojen kertoimet ja valitsemalla sieltä sitten se paras kerroin. Kyseessä on siis todella aikaavievä homma; miksi et siis vain tulisi lukemaan meiltä ne vihjeet ja ottamaan talteen vähintäänkin ne parhaat kertoimet.

Todennäköisyys, rajakerroin ja odotusarvo

Todennäköisyyden määrittäminen on se tärkein asia, joka määrittää sen, että pelaatko voittavasti vai et. On siis selvää, että parhaat pelivihjeet ovat menneet tätä polkua pitkin eli todennäköisyys on määritetty jokaisen pelivalinnan kohdalla. Mutta miten sitten tuo todennäköisyys määritetään? Tarjolla olevien tilastojen, loukkaantumistilanteiden, muun tarjolla olevan informaation ja oman tietotaidon kautta. Toisin sanoen vihjaaja arvioi, millä todennäköisyydellä pelivalinta on voittava.

Kun todennäköisyys pelivalinnalle on määritetty, sen kautta selvitetään, onko kyseinen kohde järkevä pelattava. Tähän tarvitaan myös se paras kerroin eli kerroinvertailun tuotos. Todennäköisyyden kautta päästään sitten määrittämään pelivalinnan odotusarvo ja rajakerroin. Mikäli odotusarvo on positiivinen, tällöin puhutaan voittavasta vedonlyönnistä, ja samat sanat pätevät rajakertoimen ylittävään parhaaseen kertoimeen, jolloin kyseessä on ylikerroin.

Maukkaat tarjoukset

Kun pelivihjeet julkaistaan, pelaajat huomaavat käytännössä aina, että niiden ohessa on tarjolla erilaisia tarjouksia eli toisin sanoen pelaajille suunnattuja vedonlyöntibonuksia. Nämä bonukset kannattaa aina ehdottomasti hyödyntää, sillä Vetovihjeet.net tarjoaa sinulle nimenomaan ne parhaat tarjoukset. Bonusten kautta sinun on mahdollista esimerkiksi kasvattaa pelikassaasi ja siten päästä nopeammin käsiksi suurempiin voittoihin, suurempien panosten kautta. Me olemmekin käyneet henkilökohtaisesti läpi kaikki vedonlyöntibonukset, ja sitä kautta me olemme listanneet teille tarjolle niistä ne parhaat.

VOIKO VIHJEITÄ KÄYTTÄÄ MYÖS LIVEVEDONLYÖNNISSÄ?

Livevedonlyönti on tietyllä tapaa oma taiteenlajinsa, sillä livevetoja lyödessä päätökset tehdään hetkessä ja erilaisiin muuttujiin reagoiden. Tämä tarkoittaa sitä, että livepelaaminen vaatii oikeasti aikaa. Sinun kannattaa esimerkiksi valita itsellesi tietty ottelu, jonka otat niin sanotusti kohteeksesi, ja keskittyä sitten lyömään livevetoja tuosta kyseisestä kohteesta.

Pelivihjeet eivät itsessään käsittele koskaan livevedonlyöntiä, vaan niissä keskitytään ennakkokohteisiin. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö niistä voisi olla apua myös livevetojen pelaajille – päinvastoin, vihjeet auttavat pelaajia ehdottomasti livevedonlyönnin parissa. Et välttämättä pääse hyödyntämään juuri sitä nimenomaista kohdetta, joka vetovihjeessä käydään läpi. Voi olla, että myös kerroin on eri – voit saada paremman tai huonomman kertoimen, riippuen ottelun tapahtumista ja milloin vedon lyöt. Mutta sen sijaan saat arvokasta tietoa itse otteluun liittyen, josta on siis hyötyä myös livevedonlyönnin parissa.

Ennakkopelaamiseen laaja vihjekokonaisuus

Mutta miten sitten pelivihjeet liittyvät asiaan, ja miten ne voi hyödyntää silloin, kun pelaaja suuntaa livevedonlyönnin pariin? Kun Vetovihjeet.net julkaisee vihjeen, sisältää se aina erittäin paljon arvokasta informaatiota pelivalintaan liittyen. Vaikka siis lyötkin sitten vetovihjeessä esiintyvästä ottelusta vetoa livevedon muodossa, tuosta tarjolla olevasta informaatiosta on totta kai erittäin paljon hyötyä. Laadukkaassa vihjeessä kohdetta tarkastellaan erittäin laajasti eli kyseessä on laaja vihjekokonaisuus: siitä on apua useaan eri samaan otteluun liittyvään kohteeseen.

ONKO PIKAPELAAMINEN OSA PELIVIHJEITÄ?

Pikapelaaminen, joka on käytännön osalta yhtä kuin vedonlyönti ilman rekisteröitymistä, mahdollistui vuonna 2018, kun ensimmäiset pikavedonlyöntiin tarkoitetut sivustot julkaistiin. Toisin sanoen, pelaajan ei tarvitse luoda itselleen lainkaan pelitiliä näillä sivustoilla, vaan kaikki tapahtuu verkkopankkitunnusten kautta. Näin ollen esimerkiksi aikaavievä rekisteröintiprosessi sekä tunnistautuminen erilaisia dokumentteja lähettelemällä jäävät pois laskuista. Samalla myös kotiutukset ovat salamannopeita.

Vedonlyöntisivustot ilman rekisteröintiä ovatkin saavuttaneet huimaa vauhtia jättimäisen suosion vedonlyöjien keskuudessa. Ne siis kuuluvat parhaiden vedonlyöntisivustojen joukkoon ja parhaat vedonlyöntisivustot tarjoavat usein ne parhaat kertoimet. Näin ollen pikapelaaminen ja pelivihjeet kulkevat yhtälailla käsi kädessä kuin perinteiset vedonlyöntisivustot ja pelivihjeet. Näillä sivustoilla pelataan siis vetovihjeitä, joten mikäli sinulle rekisteröintivapaa pelaaminen ei ole tuttua, tulet Vetovihjeet.net -sivuston kautta tutustumaan siihen.

Kerroin on kuningas, joka määrittää sivuston

Kun pelivihjeet rakennetaan ja niille suoritetaan kerroinvertailu, tällöin ei pääasiassa katsota, millainen vedonlyöntisivusto on kyseessä. Toisin sanoen kerroin on kuningas ja tuo kuningas määrittää millä sivustolla vihjeet pelataan. Oman poikkeuksensa asiaan tuo kuitenkin pelilisenssi. Mikäli nimittäin parhaan kertoimen tarjoava sivusto ei omaa EU-lisenssiä, verovapaat voitot jäävät vain haaveeksi. Tällöin kerroin ei enää riitä maksimoimaan voittoja, sillä desimaalit eivät riitä voittosumman kohdalla paikkaamaan verottajalle maksettavaa osuutta pelivoitoista. Onneksi parhaat vedonlyöntisivut operoivat pääsääntöisesti juuri EU-lisenssin alla. Tämän myötä kovinkaan usein vastaan ei tule tilanteita, joissa parhaat kertoimet jouduttaisiin jättää hyödyntämättä.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MIKSI MEIDÄN PELIVIHJEET KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ?

Syitä sille, miksi meidän pelivihjeitä kannattaa hyödyntää, on eittämättä olemassa enemmän kuin yksi. Toki se kaikkein tärkein seikka on se, että meidän vihjeissä laatu on aina viimeisen päälle. Samaan aikaan vihjeemme ovat myös erinomaisesti kirjoitettuja, ja nopea apu pelaajille, sillä niitä ei ole pituudella väkisin pilattu. Meidän vihjeiden kautta pelaaja saa myös parhaat kertoimet, parhaat tarjoukset ja opetuksen voitollisen vedonlyönnin pariin.

MILLAISET HENKILÖT LAATIVAT MEIDÄN VIHJEET?

Me olemme asettaneet vihjetiimillemme erittäin tiukat kriteerit, joten kuka tahansa harrastelija ei todellakaan pääse mukaan laatimaan vihjeitämme. Ensinnäkin vihjaajan on oltava vedonlyönnin suhteen todellinen asiantuntija. Tuo asiantuntevuus vedonlyönnin suhteen ei kuitenkaan riitä, vaan vihjaajan on osattava myös kirjoittaa pelivihje hyvällä suomen kielellä ja ylipäätään selkeästi. Lisäksi vihjaajan on totta kai tunnettava ja ymmärrettävä kaikki voitollisen pelaamisen pääperiaatteet.

MITÄ TARKOITTAA PELIVIHJEISSÄ ESIINTYVÄ VOITOLLINEN VEDONLYÖNTI?

Voitollinen vedonlyönti tarkoittaa sitä, että pelaaminen on sellaisella tasolla ja sitä tehdään tavalla, jossa todennäköisyydet voittamiselle pitkässä juoksussa ovat parhaimmillaan. Itsessään voitolliseen vedonlyöntiin kuuluu tietynlaisia elementtejä, joita vedonlyöjän on noudatettava pelatessaan. Näitä elementtejä ovat vihjeiden ohella kirjanpito, pelikassan hallinta, parhaat kertoimet, todennäköisyydet, odotusarvot, yli- ja alikertoimet sekä parhaat tarjoukset; nämä elementit meidän pelivihjeet sisältävät.

MIKSI PARHAAT KERTOIMET ON NIIN TÄRKEÄÄ HYÖDYNTÄÄ?

Kun puhutaan voitollisesta pelaamisesta, voittojen maksimointi on erittäin tärkeää; muussa tapauksessa sitä häviää rahaa silloinkin, kun veto on voittava. Tästä syystä me teemme jokaiselle pelivalinnallemme kerroinvertailun ja hyödynnämme kaikkien pelivalintojen kohdalla parhaat kertoimet. Mikäli parhaan kertoimen tarjoava sivusto ei kuitenkaan tarjoa verovapaita voittoja, tällöin voidaan pelata se toiseksi paras tarjolla oleva kerroin.

ONKO VIHJEISTÄ HYÖTYÄ LIVEKOHTEITA PELATESSA?

Vihjeitä laaditaan aina ennakkokohteisiin eli siis pelivalinnat koskettavat kohteita, joista lyödään vetoa ennen ottelun tai urheilutapahtuman alkamista. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö näitä meidän pelivihjeitä voisi hyödyntää myös livekohteita pelatessa. Vihjeiden hyödyntäminen livevedonlyöntiin on nimittäin mahdollista siksi, että niissä käsitellään kyseistä ottelua tai tapahtumaa aina erittäin monipuolisesti. Toisin sanoen me käymme asioita läpi jokaisesta mahdollisesta näkökulmasta, joten tarjoastamme tiedosta on paljon hyötyä myös livepelaamisen parissa.

Jääkiekon MM-kisat 2023 otteluohjelma Jalkapallon MM-kisat 2022